Föreningen Capital Athletics

Föreningen Capital Athletics

Vi är en ideell förening för dom som tycker det är skoj att åka på ramper och dirthopp med
BMX/MTB‐cyklar. Även skateboard-, kickbikes‐ och inlineåkare är välkommna att åka i våra ramper.

Föreningen har en anläggning i Skogås söder om Stockholm där vi bygger och underhåller ramper och dirthopp. Vi ansvarar också för att detta område är rent och städat. Allt arbete är ideellt, dvs. vi får inte betalt för att jobba med detta.

Verksamheten finansieras i huvudsak av företag som genom sponsoravtal möjliggör att vi kan köpa material och verktyg som behövs för att bygga och underhålla våra ramper och dirthopp. En annan viktig finansiering är vår medlemsavgift. Att bli medlem är det enklaste sättet du kan stödja vår verksamhet!
Utöver att driva Skogås Bikepark så brukar vi även arrangera en tävling under sommaren. Denna tävling har blivit en tradition och många åkare från hela Sverige deltar återkommande. Vanligtvis så utövar vi annars vår sport mer spontant utan några planerade träningar eller liknande. Vi söker ständigt efter fler som är villiga att hjälpa till i föreningen, dels under våra tävlingar men även för den vardagliga driften. Möjligheterna är många för den som vill göra en insatts, exempelvis anordna träningspass för nybörjare vilket alltmer efterfrågas.

Medlemsavgiften är 20 kr per kalenderår och kan betalas via PlusGiro eller kontant. När föreningen fått din betalning är du medlem. Glöm inte att se till att ditt namn finns med på PlusGiroinbetalningen så vi vet vilka som har betalat. Här kan ni ladda ner en medlemsblankett (i PDF‐format) som ni kan fylla i och ta med till någon föreningsansvarig vid Skogås Bikepark. Ni kan fylla i alla uppgifterna i formuläret på datorn innan ni skriver ut det. Det blir både snyggare och mer lättläst för oss! Föreningen Capital Athletics tillhör Korpen. Som medlem får man därmed en olycksfallsförsäkring som gäller vid aktivitet arrangerad av vår förening men även för färden till och från sådan aktivitet. Mer information om försäkringen kan fås från Korpen.

Organisationsnummer: 802421‐8573
PlusGironummer: 39 17 85‐3

Välkommen till Skogås Bikepark!