Ny betongpark för BMX i Nacka (Orminge).

2012-02-07 - Kl. 19:34 - Från admin - Kategori: Nyheter/blogg

Ny betongpark på G i Nacka! Denna gång lite mer BMX-inriktad! Parken kommer vara runt 500kvm med bowl/park samt 500kvm street. Detta är en del i ett större projekt för hela Myrsjö idrottsplats i Orminge. Capital Bikepark har blivit ombedda att hjälpa till med designen på betongparken! Hjälp till att komma med förslag på utformningen av dessa ytor. Vill man lämna in designförslag på papper så går det bra att lämna in på Capital bikepark, annars går det bra att maila in vilken typ av ramper och dylikt man skulle vilja ha med i parken. Maila på: info@capitalbikepark.se

Alla förslag är välkomna, men vi vill speciellt välkomna förslag från boende i Nacka kommun då parken kommer byggas där.

Sista dagen att komma med förslag är lördag den 18 feb 2012!

Gå med och gilla Facebook-sidan för att hålla er uppdaterade om denna park!!

Sprid detta till alla era vänner!

-

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. | TrackBack URI

Lämna en kommentar